Witamy serdecznie na portalu Gaymateo.pl - pierwszym polskim normalnym gay portalu! Powiedz o nas swoim znajomym!
przyjazn

Zobacz temat

poszukuję
witam wszystkich
jestem młody i szukam ciągle ale bez skutecznie chłopaka kto i pomoże
piszcie szczurek795@wp.pl

Hehehe...popieram COSMOSSmile Myślę ANDRZEJ25, że jak tak na siłę szukasz to wpierw wstaw sobie zdjęcie, bo bez niego będzie truuuuudnoSmile

szukam faceta .. zainteresowany?? pisz 19587583 nr gg.. :]

PfftGrinWinkSmile

Prawie wszyscy kogoś szukają... Smile Hmm...nie ukrywam, że ja teżSmile gg: 19550351

sądzęWink jak zrobię to kiedyś wstawięWink poza tym, jak ktoś będzie chciał, to do mnie napiszeWink

Edytowane przez valentatit dnia 19-03-2010 17:45
Witam ja tak samo szukam kogos z kim bedzie mi dobrze i temu komus tez. Chce budzis sie rano i widzec kochanego chłopaka i mówic mu ze kocham go i ze dobrze ze jest

No no no słodko tutajPfftPfft

hej panowie jak juz znjadziecie tego kochanego dajcie znac pochwalcie sie bedzie nam razniej i bedziemy wiedzieli ze jednak ta droga tez mozna go znalezc

Pozdro dla wszzystkich

słodko, słodko... noo a jak :D

Hejka ludzie jeśli ktoś jest z Tychów i szuka partnera na serio to niech pisze na gg ( podane w profilu )

Edytowane przez Ich bin cool xd dnia 22-04-2010 16:05
a ja musze odpoczac od zwiazku... bylem 2,5 roku ...
i nie dawno zakonczylem.Frown ale planuje miec kogos w najblizszym czasie... bo samemu to troszke trudno jest Smile

fellow.pl Smile jest tam sporo ofert, niektóry w porządku Smile

tez szukam chłopaka DO STAŁEGO ZWIĄZKU , moje gg : 25157271, mam 21lat Smile

Edytowane przez solonely dnia 08-08-2010 13:48
Co do załozyciela tematu....zależy w jakim celu szukasz tego chłopaka, czy tylko do sexu, czy partnera zyciowego. Jesli to drugie to nie dziwie się że nikogo nie możesz znaleźć. Masz napisane w profilu w opisie ŚLICZNY. Zalatuje to narcyzmem, zwłaszcza ze nie masz żadnej swojj fotki. W rubryce czym sie zajmuje masz napisane SEXEM. I ty się dziwisz że nikogo nie mozesz znaleźć? Najpierw zmień swój profil na taki, ktory nie bedzie odstraszał zdaniami, że zajmujesz się sexem. Zresztą co to znaczy? Co noc po 22 stoisz na ulicy w poszukiwaniu klientów?

"- Pewnie to nie pomoże jak powiem, że nie jestem homoseksualistą?
- Oni też nie. DO TEGO TRZEBA BYĆ CZŁOWIEKIEM."

Skazani na Shawshank
No to i ja życzę powodzenia w szukaniu tego jedynego ^^
Ja już przestałem szukać bo z moich okolic to zero/nic nie ma, jeśli nawet ktoś jest to zajęty więc ja zacząłem doceniać plusy bycia singlem. Tym, którym nie udało się kogoś znaleźć też proponuję znaleźć plusy bycia samotnikiem, bo nie ukrywam, że są też plusy!

Pozdrawiam.

Ha anonimo co racja to racja ;D też szukam ale zdjęcia nie wstawie zainteresowani tylko Wink jeśli ktoś jest chętny niech napisze wiadomość napewno odpisze Smile

nie ma co, to prawie jak: szukam miłości, jak się znajdziesz pisz na gg Pfft

Szukam chłopaka młodego bez doświadczeń sam ich nie mam do pierwszej zabawy z Łodzi i Piotrkowa Trybunalskiego kontakt najlepiej mxmxx@wp.pl

Pozdrawiam Norbert

Edytowane przez mx dnia 19-09-2010 07:42
Przeskocz do forum:

Użytkownicy sewisu:

Zarejestrowanych: 5669

Aktualnie zarejestrowanych online (44) :

Gości: 3