|
szukam chłopaka
|
|
| Dodany dnia 03-09-2010 23:40 | |
niebieskooki |
Witam wszystkich mam 17 lat a wyglądam na 15 wiem tyle ze na pewno jestem homo wiem to ponieważ od 4 lat podniecają mnie chłopcy a szczególnie jak widzę Justina Biebera to odrazu mi staje, jak jade w autobusie i widzę jakiegos fajnego chłopaka jest to samo nie wiem co mam robić raczej się nie ujawnie poieważ chodze do szkoły dla chłopaków więc pewnie wiecie co ja codziennie przezywam w takiej szkole. mieszkam w okolicach poznania mam tak z 1,80 wzrosty waga 70 kg włosy tylko na głowie można powiedziec ze jestem pedancik czysty zadbany lubie zakupy i ryzyko oraz ostry sex jeszcze tego nie robiłem z nikim tylko sam szukam normalnego chłopaka w moim wieku. pisać gg:12589756 ![]() |
| Dodany dnia 04-09-2010 13:16 | |
Mattt92 |
Jeżeli podniecasz się na widok justina biebera wątpię czy kogoś znajdziesz ;D |
| Dodany dnia 04-09-2010 17:17 | |
niebieskooki |
Ale nie chodzi tu onego chodzi mi o to ze nie wiem jak to powiedziez podobają mi się chłopcy tak szukam normalnego chłopaka mniej więcej w jego typie i w moim wieku a po drugie dlaczego tak myslisz ?????? |
| Dodany dnia 04-09-2010 17:38 | |
Mattt92 |
Nie no każdy ma swój gust dla mnie on jest beznadziejny ;p wolałbym całe życie być sam niż związać się z kimś takim. Takie jest moje zdanie ale o gustach podobno się nie dyskutuje sam jestem w twoim wieku ;p |
| Dodany dnia 04-09-2010 20:31 | |
niebieskooki |
A ty kiedy się "dowiedziałeś" ze jesteś homo, a jeśli chodzi o niego to tylko chciał bym z nim uprawiać sex i nic więcej a na pewno nie związywać się z nim. |
| Dodany dnia 04-09-2010 20:53 | |
Mattt92 |
3 lata temu tak normalnie podobały mi się dziewczyny i dziwne to było dla mnie bo zakochałem się w chłopaku ;p wiem że on we mnie też ale każde z nas balo się o tym sobie powiedzieć ;p |
| Przeskocz do forum: |