Witamy serdecznie na portalu Gaymateo.pl - pierwszym polskim normalnym gay portalu! Powiedz o nas swoim znajomym!
sport

Zobacz temat

***SZUKAM MIŁÓŚCI****
Hejka wszystkim Smile

Jestem pogodnym 21 latkiem szukam chłopaka z kórym mógłbym stworzyć stały związek oparty na miłości, zaufaniu i wierności.

Jeśłi ktoś też szuka podobnej osoby to zapraszam do popisania na gg.

Edytowane przez Admin dnia 17-12-2010 18:05
ja też ja też nie ma nikogo kto mnie pokocha !!!!!!!!!??????????Frown

tu się zgodzę Pfft

No no no, mówcie za siebie Grin Ja żadną świnią nie jestem Grin

"- Pewnie to nie pomoże jak powiem, że nie jestem homoseksualistą?
- Oni też nie. DO TEGO TRZEBA BYĆ CZŁOWIEKIEM."

Skazani na Shawshank
ciesze się ze jest to pierwszy porządny serwis gejowski Był potrzebny

Dużo gejów wierzy w łózko przez miłość . Jeśli wzywają cie spie... kalko . Jesteś z byt charakterystycznym człowiekiem by pokazać się z tobą na ulicy człowiekiem

Suwałki to i okolice nie są najlepszym regionem by szukać czego kolwiek

A ja nie chcę wiele... chcę przyjaciela na dobre i na złe... Nie koniecznie jakiegos przystojnego... ważne zeby był zawsze po mojej stronie...
Czekam na pW...

ja mam rowniez dosyc samotnosci . ;/

allt har borjat och slut men varför gör det ont ?
Winkja to bym se poszedł do dołużkka z jakims menem

Też szukam ale mi nie idzie Smile ciężka sprawa ;D

Jestem miłym 19 latkiem szukam miłości swojego życia już na poważnie chciałbym żeby się pojawił wysoki śniady chłopiec.

[no hejka jak hcesz tom pisz na gg

Edytowane przez Admin dnia 17-12-2010 18:06
Ja rowniez szukam kogos kto mnie pokokocha i wesprze w trudnych chwilach jestem sam nie moge tak dalej mam 20 lat złotow jesli zalezy ci na fotce to www.v6patryk6v.fotka.pl czekam pozdrawiam tych samotnych ktozy tak jak ja czekaja

Edytowane przez Admin dnia 17-12-2010 18:06
Ja rowniez szukam kogos kto mnie pokokocha i wesprze w trudnych chwilach jestem sam nie moge tak dalej mam 20 lat złotow jesli zalezy ci na fotce to www.v6patryk6v.pl czekam pozdrawiam tych samotnych ktozy tak jak ja czekaja

Edytowane przez Admin dnia 17-12-2010 18:07
Szukam faceta o podobnych zainteresowaniach do moich jestem gotowy na spotkanie na real.Wszystkie informacje lacznie z moim telefonem sa na moim profilu. WinkPozdrawiam

Polecam strone fellow.pl wczoraj zalozylem konto a dzis juz mialem spotkanie z ktorego jestem bardzo zadowolony zycze wam tego samego

hehe wszyscy szukaja Pfft . Ja szukam tego i tego ;] piszcie na gg.. .

Ja czekam na miłość, jednak kogoś znaleźć trzeba, Śląsk
Rybnicki Okręg Węglowy i okolice , tylko konkretnych zapraszam na gg 9096980 na luźną rozmowę również Smile
Więcej info o mnie wiadomo na moim profilu

Edytowane przez czekam-na-milosc dnia 11-01-2011 17:21
grunt to nie szukac samo sie znajdzie!Smile

grunt to nie szukac samo sie znajdzie

a dlaczego mnie nikt nie chce?

Przeskocz do forum:

Użytkownicy sewisu:

Zarejestrowanych: 5669

Aktualnie zarejestrowanych online (44) :

Gości: 6