|
Ubezpieczenie dla par homoseksualnych
|
|
| Dodany dnia 31-08-2010 23:15 | |
doradca_ubezpieczen |
Cześć. Jestem doradcą ds ubezpieczeń i inwestycji. Ostatnio spotkałem się z moim kolegą, który mieszka wraz ze swoim partnerem. Powiedział mi, że chciał się wraz z nim ubezpieczyć na życie ale wszystkie Towarzystwa Ubezpieczeniowe im odmówiły. (co za kraj ;/) Tak się ciekawie składa, że Towarzystwo, z którym ja współpracuję, jako jedyne umożliwia tego typu ubezpieczenie. Mój kolega był zachwycony, w końcu poczuł, że chociaż ktoś nie dyskryminuje jego orientacji. Zwracam się w tej sprawie również do Was. Zapewne wielu z Was żyje wraz ze swoimi partnerami, macie wspólne mieszkania, utrzymujecie się razem więc potrzebne jest Wam ubezpieczenie na życie, które pozwoli Wam godnie żyć w sytuacji gdyby stało się coś złego, np choroba, wypadek, czy też śmierć. Towarzystwo, w którym jestem doradcą to Aviva Commercial Union, to od Pana Pikusia (może ktoś z Was kojarzy). Powiedzcie, czy spotkaliście się z takim problemem? Jeżeli ktoś z Was chce się dowiedzieć czegoś więcej na tematy, o których wspominam to niech pisze tu na forum, na gg do mnie albo email. gg:1456210 email: oskaras@witnet.gda.pl pozdrawiam oskar |
| Przeskocz do forum: |